VASTERS TIMMERWERKEN

Dakraam vervangen Lochem

Timmerwerken       Dakramen      Verbouw      Onderhoud

Dakraam vervangen Lochem

Wilt u uw dakraam vervangen in Lochem? Het vervangen van een dakraam is essentieel voor het behoud van de energie-efficiëntie en het comfort van uw huis. Verouderde dakramen kunnen lekken veroorzaken en uw energierekening verhogen. Bovendien verbetert een nieuw dakraam de esthetiek van uw woning.

Een aantal voordelen van het laten plaatsen van nieuwe dakramen:

  • Een dakraam zorgt voor meer natuurlijk licht in huis. Dit verhoogt niet alleen de sfeer, maar bespaart ook op kunstmatige verlichting. In Lochem, waar de dagen vaak bewolkt zijn, is extra licht zeker welkom.
  • Dakramen bevorderen de luchtcirculatie. Dit helpt bij het reguleren van de temperatuur en vermindert vochtproblemen. Een goede ventilatie is cruciaal om schimmelvorming te voorkomen.
  • Moderne dakramen zijn beter geïsoleerd. Dit resulteert in minder warmteverlies in de winter en minder warmteopname in de zomer.

Customers served!

1 +

Years of experience

Jaar ervaring

Wanneer dakramen vervangen?

Dakramen kunnen lang meegaan, maar zijn soms toe aan vervanging. Hoe weet u wanneer u uw dakraam moet vervangen in Lochem? Let op tekenen zoals condensatie tussen de glaslagen, ramen die moeilijk te openen zijn, of zichtbare schade aan het frame. Deze tekenen wijzen op de noodzaak van vervanging. Als een dakraam daarnaast lang geleden is geplaatst, kan het zijn dat er een verouderde techniek is gebruikt. Oudere dakramen missen vaak de technologische voordelen van moderne ramen, zoals betere isolatiematerialen en UV-filters. Upgrade naar een efficiënter model voor meer comfort.

VELUX montagepartner

Als Velux montagepartner kan ik jou helpen met een volledige zolderrenovatie, het plaatsen van nieuwe dakramen of vervangen van bestaande dakramen en het plaatsen van VELUX raamdecoratie en warmtewerende producten.

Het beste advies

Ik heb voor elk project een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing. Op deze wijze haalt u het beste uit uw ruimte.

Vrijblijvend advies

Heeft u een project in gedachten? Ik kom langs voor persoonlijk advies en stel ik een vrijblijvende offerte op. 

Up-to-date kennis

Ik laat mij als VELUX montagepartner regelmatig bijscholen. Zo blijf ik up-to-date bij de laatste ontwikkelingen.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 9 recensies
Snelle service. Verzorgd gewerkt.
Leon Kamphuis
Leon Kamphuis
2024-05-15
Twee dakramen laten plaatsen en het ziet er fantastisch uit!!! Prima prijs, mooie offerte, netjes gewerkt en mooi afgewerkt.
Lisette Koggel
Lisette Koggel
2024-05-01
Een gedegen vakman, geeft realistische schattingen en eerlijk advies, werkt netjes en secuur en stuurt duidelijke en gespecificeerde facturen. Kortom: in alle opzichten van harte aanbevolen!
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
2024-04-30
Drie kozijnen laten plaatsen. Ik ben dik tevreden. Ze werken netjes, laten weten hoe laat ze komen. Ruimen netjes op en staan je netjes te woord. Geen kosten vooraf na tevredenheid betalen.
Corine Peeters
Corine Peeters
2024-04-17
Prima werk geleverd. Goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Heel flexibel.
Robert Dommerholt
Robert Dommerholt
2024-04-15
Erwin heeft onlangs een dakraam bij mij geplaatst en ik ben erg tevreden over zijn werk. Hij kwam punctueel op de afgesproken tijd en leverde uitstekend vakmanschap. Het dakraam ziet er prachtig uit en de installatie is netjes gedaan. Bovendien liet Erwin alles keurig achter. Ik zou hem zeker aanraden voor dakraaminstallaties. Bedankt, Erwin!
Hakan
Hakan
2023-11-03
Wat een vakman. Zeer professioneel, levert prachtig werk af. Is netjes, secuur en punctueel. Komt afspraken na, denkt met je mee, bespreekt zaken netjes met je en laat de boel netjes achter. Onze zolder is zeer vakkundig verbouwd door Erwin. Deze vakman wil je hebben! Dank Erwin, voor alles! We zullen je zeker aanbevelen!
Rebecca Fernhout
Rebecca Fernhout
2023-02-25
In eerste instantie heeft Erwin een Velux dakraam geplaatst en ons dak in de hal grondig geïsoleerd en opnieuw afgewerkt. Daarna een prachtige overkapping van 8x3m geplaatst in de tuin. Zeer tevreden. Komt afspraken na, werkt zeer nauwkeurig en overlegt op de juiste momenten over de juiste zaken. Een echte vakman!
Tamme Kuipers
Tamme Kuipers
2022-04-08
Naar volle tevredenheid heeft Erwin twee Velux dakramen bij ons geïnstalleerd. Vooraf op een plezierige manier goede afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden. Hij werkt zorgvuldig maar ook snel. Wij raden hem dan ook van harte aan.
Henk Jager
Henk Jager
2021-06-28

Allround timmerman


Opdrachtgevers over Vasters Timmerwerken

Bij Vasters Timmerwerken streven we ernaar om elke opdrachtgever volledig tevreden te stellen met vakmanschap en aandacht voor detail. Wij zijn trots op de langdurige relaties die we met onze opdrachtgevers opbouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en uitstekende resultaten.

Vasters Timmerwerken


Allround timmerman

Uw betrouwbare partner voor hoogwaardig timmerwerk. Wij leveren maatwerk, vakmanschap en persoonlijke service voor al uw timmer werkzaamheden. 

20+ jaar ervaring

Sinds 2002 werk ik als timmerman in de bouwwereld. Die ervaring betaalt zich terug: geen klus is me onbekend.

Maatwerk

Goede communicatie is belangrijk en dat begint al bij de offerte, deze is altijd op maat en voorzien van een duidelijk overzicht met het gewenste timmerwerk. 

Specialist in dakramen

Als VELUX Montagepartner ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en nieuwe kozijnen.

Project in gedachten of meer informatie?

Heeft u een project in gedachten of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw ideeën werkelijkheid te maken.