VASTERS TIMMERWERKEN

Dakraam Goor

Timmerwerken       Dakramen      Verbouw      Onderhoud

Dakraam Goor

Ben je geïnteresseerd in de opties voor een dakraam Goor? Het vervangen of plaatsen van een dakraam is van groot belang voor het behoud van de energie-efficiëntie en het comfort in je huis. Oude dakramen kunnen lekkages veroorzaken en je energierekening doen stijgen. Daarnaast geeft een nieuw dakraam ook een esthetische upgrade aan je woning.

Een aantal voordelen van het laten plaatsen van nieuwe dakramen:

  • Een dakraam brengt extra natuurlijk licht in huis, wat niet alleen de sfeer verhoogt, maar ook bespaart op het gebruik van kunstmatige verlichting. In Goor, waar dagen vaak bewolkt zijn, is dit extra licht zeker welkom.
  • Dakramen dragen bij aan een betere luchtcirculatie, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur en het verminderen van vochtproblemen. Een goede ventilatie is essentieel om schimmelvorming te voorkomen.
  • Nieuwere dakramen zijn beter geïsoleerd, wat resulteert in minder warmteverlies tijdens de winter en minder warmteopname in de zomer.

Customers served!

1 +

Years of experience

Jaar ervaring

Dakraam vervangen?

Dakramen kunnen lang meegaan, maar soms is vervanging noodzakelijk. Let op tekenen zoals condensatie tussen de glaslagen, moeilijk te openen ramen, of zichtbare schade aan het frame. Deze signalen duiden op mogelijke vervanging. Als het dakraam al lang geleden is geïnstalleerd, kan verouderde technologie een rol spelen. Oudere dakramen missen vaak de voordelen van moderne modellen, zoals verbeterde isolatie en UV-filters. Kies voor een efficiënter model voor meer comfort en betere prestaties.

VELUX montagepartner

Als Velux montagepartner kan ik jou helpen met een volledige zolderrenovatie, het plaatsen van nieuwe dakramen of vervangen van bestaande dakramen en het plaatsen van VELUX raamdecoratie en warmtewerende producten.

Het beste advies

Ik heb voor elk project een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing. Op deze wijze haalt u het beste uit uw ruimte.

Vrijblijvend advies

Heeft u een project in gedachten? Ik kom langs voor persoonlijk advies en stel ik een vrijblijvende offerte op. 

Up-to-date kennis

Ik laat mij als VELUX montagepartner regelmatig bijscholen. Zo blijf ik up-to-date bij de laatste ontwikkelingen.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 9 recensies
Snelle service. Verzorgd gewerkt.
Leon Kamphuis
Leon Kamphuis
2024-05-15
Twee dakramen laten plaatsen en het ziet er fantastisch uit!!! Prima prijs, mooie offerte, netjes gewerkt en mooi afgewerkt.
Lisette Koggel
Lisette Koggel
2024-05-01
Een gedegen vakman, geeft realistische schattingen en eerlijk advies, werkt netjes en secuur en stuurt duidelijke en gespecificeerde facturen. Kortom: in alle opzichten van harte aanbevolen!
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
2024-04-30
Drie kozijnen laten plaatsen. Ik ben dik tevreden. Ze werken netjes, laten weten hoe laat ze komen. Ruimen netjes op en staan je netjes te woord. Geen kosten vooraf na tevredenheid betalen.
Corine Peeters
Corine Peeters
2024-04-17
Prima werk geleverd. Goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Heel flexibel.
Robert Dommerholt
Robert Dommerholt
2024-04-15
Erwin heeft onlangs een dakraam bij mij geplaatst en ik ben erg tevreden over zijn werk. Hij kwam punctueel op de afgesproken tijd en leverde uitstekend vakmanschap. Het dakraam ziet er prachtig uit en de installatie is netjes gedaan. Bovendien liet Erwin alles keurig achter. Ik zou hem zeker aanraden voor dakraaminstallaties. Bedankt, Erwin!
Hakan
Hakan
2023-11-03
Wat een vakman. Zeer professioneel, levert prachtig werk af. Is netjes, secuur en punctueel. Komt afspraken na, denkt met je mee, bespreekt zaken netjes met je en laat de boel netjes achter. Onze zolder is zeer vakkundig verbouwd door Erwin. Deze vakman wil je hebben! Dank Erwin, voor alles! We zullen je zeker aanbevelen!
Rebecca Fernhout
Rebecca Fernhout
2023-02-25
In eerste instantie heeft Erwin een Velux dakraam geplaatst en ons dak in de hal grondig geïsoleerd en opnieuw afgewerkt. Daarna een prachtige overkapping van 8x3m geplaatst in de tuin. Zeer tevreden. Komt afspraken na, werkt zeer nauwkeurig en overlegt op de juiste momenten over de juiste zaken. Een echte vakman!
Tamme Kuipers
Tamme Kuipers
2022-04-08
Naar volle tevredenheid heeft Erwin twee Velux dakramen bij ons geïnstalleerd. Vooraf op een plezierige manier goede afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden. Hij werkt zorgvuldig maar ook snel. Wij raden hem dan ook van harte aan.
Henk Jager
Henk Jager
2021-06-28

Allround timmerman


Opdrachtgevers over Vasters Timmerwerken

Bij Vasters Timmerwerken streven we ernaar om elke opdrachtgever volledig tevreden te stellen met vakmanschap en aandacht voor detail. Wij zijn trots op de langdurige relaties die we met onze opdrachtgevers opbouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en uitstekende resultaten.

Vasters Timmerwerken


Allround timmerman

Uw betrouwbare partner voor hoogwaardig timmerwerk. Wij leveren maatwerk, vakmanschap en persoonlijke service voor al uw timmer werkzaamheden. 

20+ jaar ervaring

Sinds 2002 werk ik als timmerman in de bouwwereld. Die ervaring betaalt zich terug: geen klus is me onbekend.

Maatwerk

Goede communicatie is belangrijk en dat begint al bij de offerte, deze is altijd op maat en voorzien van een duidelijk overzicht met het gewenste timmerwerk. 

Specialist in dakramen

Als VELUX Montagepartner ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en nieuwe kozijnen.

Project in gedachten of meer informatie?

Heeft u een project in gedachten of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw ideeën werkelijkheid te maken.